Centrale verwarming GUNS Jan bvba Airco (airconditioning)
 
 Airco

Wat is airco?

Een airconditioning of airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Verder zorgt het ook voor het ontvochtigen en het filteren van de lucht. Dit samen zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Tegenwoordig is een airconditioning zo zuinig, Een airconditioning kan voor veel verschillende doelen worden gebruikt, zoals op de slaapkamer,  de living, een winkel of een compleet ziekenhuis. Overal kan je airco plaatsen.

Elke airconditioning bestaat op zijn minst uit twee delen: een binnendeel en een buitendeel. Bij koelen haalt het binnendeel warmte uit de lucht en het buitendeel geeft de overtollige warmte af aan de buitenlucht. Bij verwarmen werkt dit principe precies andersom. Via het koudemiddel wordt de overtollige warmte of koeling getransporteerd.

 

Daikin beschikt over een uitgebreid gamma voor iedereen die een nieuwe woning wil bouwen of zijn woning wil verbouwen en daarbij de natuur een warm hart toedraagt!
Lucht-lucht warmtepompen bieden een pasklaar antwoord op de stijgende vraag naar energiezuinige producten die gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen. Bijkomend worden ze gekenmerkt door een beperkt energieverbruik en lage CO2-uitstoot aangezien ze het merendeel van hun energie uit de buitenlucht halen.

Wij streven altijd naar het gebruik van de modernste technologieën om de milieu- en energie-uitdagingen van HVAC-producten aan te pakken. Daarom maakt Multi Split gebruik van koelmiddel R-32 met een lage impact en een swingcompressor om de impact op het milieu met 68% te verminderen.

Tot A++ voor verwarming
Tot A+++ voor koeling

 
         
   

Split systeem

  * 1 binnenunit wordt op 1 buitenunit
     aangesloten

  * Verwarmt of koelt 1 ruimte

  * Eenvoudige plaatsing

 
         
   

Multisplit systeem

  * Maximaal 9 binnenunits worden op 1 
    buitenunit aangesloten

  * Verwarmt en koelt maximaal 9 verschillende
    ruimtes

  * Bediening van afzonderlijke ruimtes

 

 

 

 
         
 
   

Minder zichtbaar, minder lawaai

Multi Split is een duurzame maar compacte unit met minder kabels en leidingen, waardoor het een uitstekende optie is voor mensen met beperkte buitenruimte. Het stille bedrijfsgeluid van de unit zorgt ervoor dat het dagelijkse leven niet verstoord wordt en dat de unit niet voor geluidsoverlast buiten zorgt.

 

 

 

 

 
         
   

Model Stylish

Daikin
breidt zijn design gamma lucht-lucht warmtepompen uit met de komst van het gloednieuwe ‘Stylish’ wandmodel. Om in te spelen op de hedendaagse interieurs komt deze speciaal in 3 kleuren en strak afgelijnd op de Belgische markt. Met een diepte van slechts 189mm is deze unit de meest compacte op de markt.
Niet enkel het stijlvolle ontwerp springt in het oog, ook de geavanceerde technologieën verdienen lof. Zo ervaart men steeds de meest comfortabele luchtstroom onder meer dankzij onder andere de nieuwe Grid-Eye Sensor.
De 'Grid Eye' sensor scant de oppervlaktetemperatuur van een ruimte en bepaalt de kamertemperatuur. Daarna verdeelt de sensor de lucht gelijkmatig over de ruimte. Zo wordt er een ideale luchtstroompatroon gecreëerd die de warme of koele lucht richt specifiek naar de zones waar het nodig is.
En omdat het perfect comfort niet enkel afhangt van de temperatuur, maar ook van de luchtvochtigheid, beschikt de Stylish ook over verschillende instellingen om een zo optimaal mogelijk evenwicht te creëren tussen temperatuur en luchtvochtigheid binnen elke ruimte.

 
         
   
Multizonale kit voor Sky Air of VRV  

De Multizonale Kit verhoogt de flexibiliteit van de plafondinbouwunits. Vanaf nu kunnen meerdere afzonderlijke ruimtes aangestuurd worden met één binnenunit. Het verhoogde comfort dat hiermee gepaard gaat is het grootste voordeel van dit systeem. Tot acht individuele ruimtes/zones kunnen bediend worden dankzij afzonderlijke modulerende  Airzone thermostaat. Dit systeem is ideaal voor het koelen en verwarmen van de slaapkamers. Het systeem kan op de zolder geplaatst worden zodat er slechts één koelleiding en één condensafvoer voorzien moet worden. Per kamer wordt er slechts één rooster geïnstalleerd en in de gemeenschappelijke nachthal één aanzuigrooster geplaatst.
 
         
Voor meer info en / of offerte staan we altijd tot uw beschikking
 
   
Meer info:
www.verwarmingguns.be    -   info@verwarmingguns.be    -    jan@verwarminnguns.be    -   052/ 31 11 28